• Hjem
  • Om Tidens Agenda

Velkommen til den nye redigeringsfunksjonen!

Denne modusen gjør at man kan skrive og samtidig se med en gang hvordan innlegget vil se ut etter det er publisert.

Her vil det komme en kjapp brukerveiledning…

Om Tidens Agenda

Dagens Agenda er en uavhengig, norsk, digital avis som publiseres fra november 2014. Alt redaksjonelt stoff er fritt tilgjengelig for våre lesere. Kvalitet og sannhetsgehalt settes i høysetet i våre artikler og reportasjer. I Dagens Agenda rettes helst fokus mot saker som er samfunnsmessig aktuelle, og som kan vekke til debatt.

I tillegg ønsker Tidens Agenda å framstå som et diskusjonsforum. Som leser er du velkommen til å bidra med innlegg, og vi setter stor pris på kommentarer under reportasjene i avisa. Vi vet du har en mening, og at nettopp du sitter inne med informasjon… her kan du bidra med din viten og oppfatning.  Imidlertid… vær varsom, vis respekt for meddebattanters meninger… diskuter sak, ikke person.  Kommentarer som faller utenfor tema, eller er i strid med vår personvernpolitikk og generelle vilkår vil bli slettet.

Vil du bli korrespondent?  Dersom du liker å skrive og er samfunnsengasjert, nyhetsorientert eller vil fortelle en spesiell historie … skriv for Tidens Agenda fra der du bor, i Norge eller i et annet land. Legg gjerne ved bilde(r), men det er ingen betingelse. I redaksjonen vil tilsendt materiale bli vurdert eller kanskje lettere redigert ihht. Redaktørplakaten og redaktørens ansvar, men uten at mening eller betydning endres.       Du kan, om ønskelig, bli presentert i artiklenes heading med navn og/eller bilde. Tidens Agenda betaler dessverre ikke for bidrag pr. i dag. Våre bidragsytere vil imidlertid kunne bli prioritert som betalte korrespondenter om vi i framtiden finner å kunne forandre denne praksis og betale honorarer.  Brukte bidrag medfører eksklusiv bruksrett for Tidens Agenda dersom annet ikke er avtalt.  Dine bidrag for Dagens Agenda vil gi deg rett til en redaksjonell attestasjon for bidrag/arbeid og praksis.

Vil du bli gjesteskribent?   Sitter du inne med en god historie? Har du noe på hjertet som du brenner for?  Er du samfunnsengasjert og ønsker diskusjon om et tema?  Skriv det ned og send det til oss i Tidens Agenda… vi vet du kan, og vi setter pris på ditt bidrag.  Bidrag som gjesteskribent honoreres ikke.  Du kan opptre anonymt eller under pseudonym, men redaksjonen må kjenne din identitet.

Tidens Agenda er uavhengig av organisasjoner, politiske partier eller næringslivsinteresser. For oss teller kvalitet mer enn kvantitet.  Redaksjonen forholder seg til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten.

Alt materiale som er publisert i Tidens Agenda er opphavsrettslig beskyttet. Artikler kan tillates gjengitt etter avtale til en svært rimelig pris.

Om Tidens Agenda

Tidens Agenda er en uavhengig, norsk, digital dagsavis.  Tidens Agenda bringer nyheter og bakgrunnsstoff fra Norge og fra utlandet. Det fokuseres på reportasjer og artikler som omhandler samfunnsmessige og/eller tidsaktuelle tema, og  særlig stoff som er egnet til debatt.

Du vil også finne artikler og fortellinger fra tidligere tider, spesielle historier og annet stoff.

Bare sporadisk kan vi bringe kjendisstoff eller sportsreportasjer.

Tidens Agenda opererer i henhold til Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklameplakaten.

Ansvarlig redaktør:  Ivar Eide

Teknisk support:   Robert Henriksen

Utgiver: Innovative Gesta AS

Tidens Agenda  tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider, selv om det lenkes til disse.

Red.